2 Gode Firefox Addons

Feb 19, 2008

Jeg fortsætter lige mit Firefox-korstog endnu engang - Forleden faldt jeg over en artikel på Comon.dk, som har kåret de bedste Firefox addons. Jeg fandt specielt 2 af dem meget anvendelige.

Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er ved at være for meget med alt det Firefox-pjat, men jeg bliver sku ved med at blive imponeret over hvilke fantastiske tilføjelser der er lavet til den browser - så uden mere pjat, kommer her de 2 addons jeg valgte at installere, efter at have set Comons liste.

TwitterFox

TwitterfoxSom nogen måske har opdaget, er jeg begyndt at bruge Twitter. Jeg tror/synes det er med til at give lidt mere personligt indhold på bloggen - selvom man maks kan skrive 160 tegn af gangen. SMS til offentligeheden, om man vil.

Anyways - TwitterFox giver, som du sikkert har gætte, mulighed for at twitte direkte fra din Firefox browser. Følger du andre på Twitter, kan du ligeledes TwitterFox til at give dig besked, lige så snart der sker noget nyt hos dine venner.

Efter installationen, får du et lille "t" i hjørnet af din browser. Du kan pr. standard få "messengeren" (se billedet) frem ved at trykke CTRL SHIFT P, og ellers bare ved at klikke på t´et.

http://www.naan.net/trac/wiki/TwitterFox

Mini Map Sidebar

En adresse er markeret, og vi kan nu finde den med Mini Map Sidebar.Mini Map Sidebar, eller Tab, er en fantastisk addon til den der hurtigt vil have vist en adresse på et kort - Tja, så kort kunne det vel forklares, men dette addon gør det bare rigtig nemt!

Mini Map Sidebar fungere ligesom Firefoxs mulighed for at lave en Google-søgning, ved at markere en tekst, højre-klikke med musen, og vælge "Search Google for dit valgte ord, eller sætning". Efter at have installeret denne addon, markere du nu bare en adresser, og har så muligheden for at søge efter denne, enten i en sidebar, eller en ny tab.

Billedet til højre, viser hvordan jeg har markeret adressen på min arbejdsplads og valgt at prøve at finde denne i en ny tab. Billedet nedenfor, viser lidt af det resultat jeg får frem.

Resultatet på en søgning via Mini Map Sidebar.

Comments

comments powered by Disqus