Arbejde i lidt anderledes omgivelser

Feb 23, 2008

I dag ville jeg prøve at lave lidt om på min normale "arbejdsgang". Arbejdet var det samme som altid, jeg skulle lege med hjemmesider - men omgivelserne skulle være anderledes.

Jeg har tidligere haft gang i et lille tankeeksperiment om hvorvidt programmering kunne siges at være en kunstform? For at afslutte den sang, vil jeg lige henvende opmærksomheden på et lille banner jeg fandt på Wordpress´ tema-download-side.

Code is poetry

I dag blev jeg "artistisk" igen, og besluttede mig for at tage computeren med på et lille roadtrip...

Jeg kan forestille mig, der er flere derude, som krøller tær, og tænker "Damn, så bliver man vidst ikke mere nørd?!" - jer om det, men "arbejdet/opgaven" kunne jo være hvad som helst (man kunne tage med på farten, vel og mærket).

Ideen kom faktisk pga. lidt at et dilemma. Jeg har for godt en uge siden, sat denne lørdag i kalenderen, da jeg har lovet min faster at hjælpe hende med en hjemmeside, til et projekt hun er igang med (jeg har det bedst med at overholde hvad jeg lover). Samtidig var motivationen ikke ligefrem i top, og jeg trængte til at komme lidt ud. Løsningen blev så denne mellemting, at tage arbejdet med ud - Og nej, jeg er ikke nødvendigvis én af dem, som overhovedet ikke kan lade arbejde ligge. Jeg synes efterhånden selv, at jeg er rimelig god til at sige fra, hvis jeg ikke mener at kunne løfte en opgave, hvad end grunden skulle være.

Anyways - jeg pakkede den bærbare ned, og smuttede ud i bilen. Jeg havde ingen anelse om hvor jeg skulle køre hen, men blot, at jeg trængte til at komme ud af byen. Lang historie kort - jeg endte med at køre et godt stykke udenfor Aalborg, og fandt en stikvej ned til fjorden. Det "fantastiske" februar-vejr gjorde det faktisk bare mere hyggeligt i den varme bil, med blæsten og småregn udenfor. Jeg blev ved fjorden et par timer, og kom faktisk rimelig langt med opgaven.

Ja, det var så mit, lidt underlige, foretagende denne lørdag eftermiddag - Har du lavet et lignende stunt, og hvad fik du ud af det?

Comments

comments powered by Disqus