Automatix - Click, Install, Enjoy

Feb 17, 2007

Så er jeg efterhånden ved at være på plads, ovenpå mit mislykkedes "møde med Vista". Jeg har sågar fået Ubuntu til at kører med Beryl igen - endnu engang en dejlig let installation, og det flyver bare - Up yours Vista Aero!

Jeg har som sagt, efterhånden installeret adskillige Linux distributioner, og som med et hvilken som helst andet OS, er der massere af programmer, codecs og andre tweaks der skal foretages efter en re-installation. Heldigvis fandt jeg et fantastisk væktøj til Ubuntu, som installerer alle nessesities med et enkelt klik - Automatix!

Automatix

Automatix henter, som navnet også hentyder, automatisk installationen og installerer den - du skal blot krydse af hvilke programmer, du vil have installeret - det er da til at komme over!
Automatix
Som man kan se på billedet ovenfor, er softwaren opdelt i kategorier, og under hver findes, efter min mening, mere eller mindre alle de nødvendige programmer mm. Endnu et stykke software, der er med til at gøre tilværelsen lidt nemmere. Helt sikkert et kik værd - http://www.getautomatix.com.

Comments

comments powered by Disqus