Back in black - med en smule farver

Nov 14, 2007

Dette er så fjerde gang jeg opdaterer denne side - I tror da vel ikke det er for sjovt jeg har sådan et slogan? ;) - se udviklingen her.

Den flittige læser, vil hurtigt se, at layoutet faktisk ikke har skiftet - Jeg holder af det som det er, og synes det giver de muligheder jeg ønsker samt, at det stadig er overskueligt og funktionelt.

Farver

Jeg har, endnu engang, forsøgt mig med lidt farve-trylleri og må indrømme, at jeg til stadighed har en smule blandede følelser for resultatet. Lad det være sagt, så har de da en funktion. Farverne skal være med til at kategorisere de forskellige sektioner på bloggen.

  • Blå: Er farven på links til og fra en blog post.
  • Gul: Er farven på links til kategorier.
  • Grøn: Er farven på "sider".
  • Lyserød: Er farven på tags.

Og ja - jeg ved godt, at den gule ikke er den mest fordelagtige farve, men nu prøver vi den lige af.

Browser kompatibilitet

Med endnu en opdatering af FCK Editor, som jeg bruger til kommentarer, er det nu endelig lykkedes udviklerne af denne, at få understøttet Safari og Opera (gælder dog først fra v. 9.50 ). Den nye version af editoren, understøtter ligeledes Firefox´s indbyggede stavekontrol, hvilket jeg personligt kan nyde godt af i min administration :).

Jeg skal være ærlig at sige, at jeg faktisk ikke har fået checket sitet i Internet Explorer 6 - men da der ikke er foretaget alverdens ændringer i layout, regner jeg ikke med at der skulle være yderligere problemer.

Live Search

Weeeeeee... noget jeg gerne har ville lave længe. Jeg har erstattet Googles integrerede søgning, med en hjemmelavet "live search", som jeg helt sikker nok skal skrive mere om. Søgefunktionaliteten er afprøvet i adskillige browsere, og skal jeg være ærlig - så synes jeg selv, at den er lidt fræk :P

En søgning begynder automatisk, når du ikke har tastet noget i et ½ sekund - prøv det :)

Comments

comments powered by Disqus