Backpack direkte på dit dashboard

Feb 12, 2009

Nu jeg er igang med at propagandere om hvordan jeg forsøger at strukturerer min hverdag...

Backpack Widget... så faldt jeg lige over en Backpack Widget til min Mac, som jeg gerne vil gøre lidt gratis reklame for.

Så bliver det sku ikke nemmere

...at holde styr på sine todos , og dem er jeg blevet riiiigtig glad for!

Generelt er jeg blevet rigtig glad for mit dashboard på det sidst - det er sku let tilgængeligt, og der findes jo et hav af widgets dertil.

Til dem af jer, som muligvis aldrig har hørt om Backpack, så er den ultrakorte beskrivelse - et online project management tool. Dem findes der et hav af, men Backpack udemærker sig, for mig, ved at holde sig til de mest nødvendige, og mere dagligdags anvedte værktøjer.

Du vil sikkert ikke bruge Basecamp i en større (cooperate) virksomhed, men til et mindre team, eller bare som enkeltmand, synes jeg det virker helt fantastisk. Du kan oprette "pages", som kan bestå af noter, billeder, filer, todo-lister m.m. alt sammen noget du kan placerer på din "page" som du vil - fantastisk måde at lave sig en lille overskuelig projekt-side på. Backpack kommer også med den altid-nødvendige-kalender som selvfølgelig kan sende dig mails når et "emne" er ved at nærme sig...

Jeg ville gerne have smidt nogle flere screenshots ind her, men jeg er ikke sikker på at "mine" kunder vil vil have det med at jeg publiserede deres status på igangværende projekter .

Anyways - smut over på http://backpackit.com og se deres introduktions-video, så skal du nok blive en del klogere, og sikkert også lidt mere interesseret.

Comments

comments powered by Disqus