Bevar fokus

Nov 21, 2006

Hvad gør du for at bevare fokus?
Denne post skal ikke forståes som et skrig om hjælp, eller fortvivelse, men jeg er nysgerrig, og interresseret i at vide hvordan andre får tingene til at hænge sammen.

Jeg har min skole 5 gange om ugen, natarbejde ca. 6 gange om måneden og freelance job når tiden tillader det. Derudover bor jeg sammen med min kæreste Louise, som også gerne vil se mig engang imellem, og så er der venner og familie...

I denne uge har vi projekt i skolen. Efter mandagens lektion og arbejde med projektet fra 08.45 til 15.30 tager jeg hjem. Jeg er træt og skal på arbejde om natten - tager en lur, og får ikke lavet så meget før jeg skal på arbejde.
Nu er jeg en af de heldige, som har job der tillader at man godt kan bruge tid på skolearbejde, så jeg har det ikke så slemt med ikke at have nået så meget efter skolen.
Klokken bliver 23.00 og det er tid til arbejde... jeg møder ind, og tiden går. Gennem natten får jeg da også lavet en del, men jeg føler stadig der er meget som skal nåes.
06.45 fri. Tager hjem, spiser, falder om ... Zzzzz ... vækkeren ringer 12.30 og så er det tid til at komme igang igen. På med kaffen, og frem med computeren.
Jeg havde en for Screamheads som jeg ikke fik publiseret igår. Det går heldigvis rimelig smertefrit (denne gang), og det lader til at jeg kan komme videre i dagens program.
Online med Messengeren og se om gruppen er online. Jeps - Vi snakker lidt frem og tilbage og deler det vi har fået lavet hver især.

Og så gik jeg i stå!
Klokken er ca. 14.00 og så går jeg istå ... jeg skal have set på de andres kode, jeg er lidt bagud med en anden freelance opgave, og Louises hjemkomst kl. 15.30 nærmer sig. Ikke at det betyder noget specielt, for hvad jeg kan og ikke kan, men man vil som regelt gerne lige sig "hej" og hygge lidt.
Jeg ser på skole projektet - Men det bliver også bare til at se... Jeg vil hellere lave freelance arbejdet. Tror lige jeg springer over til det ... en ½ time senere, efter at have stiret og stiret, finder jeg på at gå tilbage til skole arbejdet - men det er ikke blevet meget mere spændende.
Louise kommer hjem ... "tag en pause". Drikker lidt mere kaffe, og får noget at spise. Jeg orker ikke at kode lige nu, så jeg tager lige et spil Super Mario =;).
Nu tager Louise en lur, men jeg har drukket for meget kaffe til at kunne sove, hehe... Jeg tager opvasken, for at komme lidt væk fra computeren, men projekterne laver jo ikke sig selv!

17.30 - sætter mig ind på kontoret i håb om at kunne koncentrerer mig bedere der... nope, mangler stadig motivationen, så jeg begynder at skrive denne post.

Det kan lyde som nogle meget banale "problemer", men jeg kan bare ikke koncentrerer mig om det jeg egentligt skulle... Klokken er 18.05 og jeg føler ikke jeg har fået lavet mere, end jeg havde en ½ time efter jeg stod op!

Hvad gør du på disse dage?
Jeg er åbent for alle foreslag og idéer...

Comments

comments powered by Disqus