Blive invester eller sponser

Feb 22, 2008

Forleden kom der to indlæg i min feedreader som foreslog mig at jeg skulle investere i andre folks projekter. Umiddelbart ikke lige hvad jeg pt. har lyst/råd tid - ooog dog?!

Jeg trækker lidt på den fordi, specielt den ene af posterne, efter at have læst lidt mere omkring foretagendet, faktisk synes at lyde spændende - og så kræver det på ingen måde, at du har massere af penge på forhånd!

Blive investor gennem MyC4

MyC4 LogoMyC4 er et dansk opstartet community, hvis vision er globalt at komme fattigdom til livs! Umiddelbart lyder dette jo som en gode gammel kending, men dette foretagende griber tingene lidt anderledes an.

Hos MyC4 er det nemlig folkene i de fattige lande (i dette tilfælde Afrika), som selv skal sørge for opbygningen. Ikke at der overhovedet er noget i vejen, med de projekter, hvor "den hvide mand" tager til de fattige lande, med sine maskiner, arbejdskraft og penge, for herefter at forsøge at opbygge noget stabilitet - men jeg kan personligt godt lide ideen om, selv at have været med til at opbygge en (forhåbentligt) succes.

MyC4 foregår ved at du låner dine penge, til allerede igangværende forretning i Afrika. Går du ind på MyC4´s officielle side, kan du se en udemærket flash video som forklare alle detaljerne, men kort sagt er grunden til at du skulle udlåne pengene, at det er AALLT for dyrt at låne penge i Afrika.

For at det ikke bare er penge ud af vinduet, sørger MyC4 for at udvælge potentielle forretninger, som har gode muligheder for at vækste. Ideen er, at med økonomisk støtte fra dig, vil forretningen i Afrika kunne vokse og give mere i overskud. Du bliver selvfølgelig betalt tilbage af dette overskud - og med en %-sats oveni!

Tror du på projektet, kan du jo se det, som lidt af en opsparring?! Du bestemmer, så vidt jeg har kunne læse mig frem til, selv hvormeget du vil udlåne. Skulle det beløb du står og gerne vil investerer ikke være nok, kan man gå sammen med andre investorer, om at udlåne det fulde beløb.

Jeg synes det er et gennemskueligt system, som samtidig støtter en god sag, om man vil. Du kan læse meget mere, samt sign op på understående adresse.

Læs mere på: http://www.myc4.com/.

Bliv sponsor på FCKeditor projektet

FCKeditorAndet "tilbud" kom fra FCKeditor projektet, som jeg for nyligt har skrevet lidt om. FCKeditor projektet er, som beskrevet, igang med at launce en helt ny udviklings metode, og i den forbindelse søger de sponsorer.

At skulle sponsorere FCKeditor projektet, er lidt en anden sag, end overstående - men det ligger vel i ordene "investor" og "sponsor"?

Man skal også, nødvendigvis, have lidt flere penge på lommen, idet man som minimum kan være med for 2500 $ årligt! Sponsor aftalen hos FCKeditor køre lidt som en pakkeløsning. Jo mere du giver, jo mere synlig vil dit navn/firma være gennem projektet. Din synlighed kan bl.a. komme frem i editorens "about" boks, på et "Top site banner" med forskellige impressions, samt på "Whats new"-siden.

Well, nu er det nævnt - jeg har ikke penge som jeg bare sådan kan kaste efter et projekt, og heller ikke så meget at skulle kunne få igen (har ikke et produkt som sådan, jeg kunne få noget ud af i dette sammenhænge) - men jeg er vild med editoren, og synes derfor lige, at projektet fortjente en kommentar med på vejen. Du kan læse mere på nedenstående link.

Læs mere på: http://www.fckeditor.net/sponsors/apply.

Comments

comments powered by Disqus