En lille opdatering

Oct 30, 2007

Jeg har i længere tid gået og tænkt lidt over, om jeg ikke kunne få lidt mere indhold ind på min blog...

Jeg kommer forbi mange blogs som f.eks. har et plugin der viser personens sidst afspilede musik numre, eller posters af de spil personen spiller pt., projekter som en udvikler arbejder på osv. - Lidt ligesom jeg har min Flickr Feed, altså små widgets som kan være med til at der sker lidt mere på siden.

Og så har jeg længe ikke rigtig vidst hvorfor jeg har den "nyheds post" som du pt. finder nederst på siden. For læææænge side, da jeg besluttede mig for at lave dette site, brugte jeg den lidt som en todo/updater, altså et sted hvor jeg kunne skrive et par linier om de sidste nye tiltag jeg havde lavet på sitet - dette bliver den vel til dels også brugt til stadigvæk, men nu tror jeg nok, at den skal til at have et lidt andet formål.

Jeg har oplevet flere gange, at falde over en artikkel på nettet, som jeg i gennemlæsningens rus, synes at have en masse at skrive om. Jeg er efter et sådanne trip gået til min administration og oprettet en klade-post, men er sjældent blevet færdig med at skrive posten. En tid senere, kan jeg så komme tilbage til administrationen og finde adskillige påbegyndte klader, som jeg nu ikke har den fjerneste anelse om, hvor jeg ville hen med?!

Dette skal være "In other news..."s nye job - en slags shout-out felt, hvor jeg kan skrive alverden hjernegas, så det ikke bare går tabt. På denne måde kan jeg vedligeholde de egentlige blogpost til lidt længere poster, stadig med mulighed for at kommenterer, og samtidig få de mindre betydningsfulde ting med. I den anledning har jeg oprettet en mulighed for at browse frem og tilbage mellem de skrevne "nyheder", og håber på den måde at kunne få presset lidt mere ind her.

Og ja, så er jeg vel ved at have taget bare en lille smule skade af alt den projektskrivning, diagram designen, og ellers generelt at skulle dokumenterer hvad jeg laver - så her er et diagram, der skulle fortælle hvordan jeg har opbygget funktionaliteten :D - Jeg har forresten brugt OpenSource programmet Dia, som er et let og anvendeligt alternativ til M$ Visio, hvis nogen skulle være interesseret.

Sekvensdiagram for browsing af "nyheder" på www.simon-jensen.net

Comments

comments powered by Disqus