FCKeditor 2.3.1

Oct 8, 2006

FCKeditor - "The text editor for Internet" - er nu kommet ud i version 2.3.1, og så sent som igår (07/10-06) blev version 2.3.2 frigivet til test brug.

Fra version 2.2, som var den jeg brugte før, er der kommet 2 forbedringer, som jeg personligt blev meget glad for.

  1. "Kilde/Source" som er en funktion der giver os mulighed for at se HTML-koden til den tekst vi skriver, kan nu også vises i selve editoren i Firefox. Dette fungerede fint for Internet Explorer i v. 2.2 og nu også i Firefox. En rigtigt god feature.
  2. "Maksimer Editor vinduet" er nu blevet en del af standard toolbar sættet. Funktionen giver og mulighed for at maksimere og genskabe editor vinduet, som man kender det fra et normale "vindue". Dette er en fantastisk funktion, hvis man som jeg, arbejder med editoren med en forholdsvis lille vide (width). Det gør skrivningen mere overskuelig og, for mig, er med til at fastholde focus på skriveprocessen, da alt andet grafik bliver gemt under editoren.

Derudover er der selvfølgelig en masse andre rettelser, du kan se den komplette liste over ændringer her.

For at se hvad nyt du kan forvente af version 2.3.2 kan du læse "What´s new?" fra test-siden. Desuden kan du prøve en demo af editoren her. Specielt synes jeg at Sample 10 virker meget interessant - Muligheden for at dele et Toolbar set med flere instanser af editoren - det glæder jeg mig til.

Comments

comments powered by Disqus