IE Tab til Firefox

Apr 27, 2007

Firefox bliver bare bedere og bedere. Som webprogrammør, har man dagligt en kamp med at få et sites udseende til at stemme over ens i de forskellige browsere derude. Personligt er jeg stor tilhænger af Firefox, og generelt stor tilhænger af tabs - med følgende addon er tabs nu bare blevet en endnu bedere opfindelse.

IE Tab
Den nye addon hedder IE Tab, men faktisk behøves det ikke at have noget som helst med tabs at gøre - men det kan meget vel udnyttes dertil.

IE Tab til Firefox giver kort sagt mulighed for, at se en side i Firefox, som den vil se ud i Internet Explorer. IE Tab loader IE´s rendering motor i det åbne vindue/tab og du behøver nu ikke at have flere browsere åben.

IE Tab med FF tab og IE tab på samme tid.

Jeg bruger personligt IE Tab som på billedet ovenfor - alt en tab til at se resultatet som det vil se ud i Firefox, og en anden tab, som benytter IE Tab, til at se hvordan det vil se ud i IE. Great stuff for en nørd som jeg.

Du kan aktiverer IE Tab på flere forskellige måde. Du kan højreklikke på den åbne side, og vælge "View Page in IE Tab", eller du kan som på billedet herunde, blot klikke på et icon i bunden af browseren.

IE Tab Tray Icon.

 

IE Tab benytter den version af Internet Exploerer du har installeret, hvilket i-og-for-sig også er godt nok. Men jeg kunne virkelig godt bruge noget lignende, eller blot en anden workaround til IE 6.0 ifm. Windows Vista - Hvis du kender til sådanne en, vil jeg meget gerne vide om det :).

Download IE Tab her, og begynd at tænke mere over at design til flere forskellige browsere.

Comments

comments powered by Disqus