miinto.dk — 2010´s unge håb!

Nov 5, 2010

Som det var tilfældet sidste år med ungarbejde.dk, så er miinto.dk i år blevet nomineret til "årets unge håb 2010"

Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder, ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle. Læs evt. mere om IVÆKSTprisen her.

IVÆKSTprisen er folkets pris; dvs. det er dig, der bestemmer, hvem der kan få prisen — og her er det selvfølgelig, at jeg gerne vil opfordre dig til at kaste din stemme på miinto.dk :)

Kort om miinto.dk

Og hvorfor er det så at jeg mener at miinto.dk har fortjent årets IVÆKSTpris?

Jeg mener at miinto.dk har fortjent prisen, mest af alt på baggrund at det resultat du kan se på www.miinto.dk i dag — miinto.dk er resultatet af, godt og vel, 1.5 års hårdt arbejde, men at støvsuge det danske land for tøjbutikker, oprettelse af produkt, og fra min side, udvikling og optimering, som tilsammen har givet jer Skandinaviens største tøjportal på nettet!

miinto.dk er et unikt og velfungerende koncept — og grunden hertil kan kun skyldes det super-energiske team! Jeg har været med på projektet fra dag ét, og jeg ved hvormange udfordringer vi har lagt bag os, hvormange vi er igang med, og tør ikke gisne om hvormange der ligger ude i fremtiden :). Men sådan er det jo, at starte en virksomhed op fra bunden — det er et hårdt og udfordrende arbejde, men jeg er sikker på, at der ikke findes én medarbejder, som har lyst til at skifte det ud med andet.

miinto.dk har fortjent din stemme for sig hårde arbejde og ikke mindst resultatet — for gentagende gange, at rejse sig fra støvet og kæmpe videre, når udfordringer har væltet os om kuld.

miinto.dk har fortjent din stemmet for at udførselen af et unikt koncept, som i dag giver jer mulighed for, direkte fra den varme sofa, at handle i over 300 af Danmaks tøjbutikker fra én side. Vi giver dit et udvalg som ingen anden "webshop", men over hundredvis af mærker og tusindvis af produkter!

Det lyder som et ordenligt skulderklap til os/mig selv (og er det måske også) — men jeg synes faktisk vi fortjener det :) Er du af samme holdning, så vil det varme mit hjerte, om du ville kaste en stemme på os i afstemningen, som kører indtil d. 26/11 2010.

Sådan gør du

  1. Gå til: http://ivaekstprisen.ivaekst.dk/nominated.php?category=ungehab
  2. Opret en profil (du modtager ikke spam og andet irriterende mail)
  3. Klik på "Stem" udfor Konrad A. Kierklo.
  4. Gør det evt. igen dagen efter, da der kan stemmes én gang om dagen.
1000 tak for opmærksomheden!

Comments

comments powered by Disqus