miinto søger udviklere

Jun 25, 2011

miinto.dk ... miinto.no ... meinto.se ...

miinto går all in!

Så er det igen tid til at gi´ den en ordentlig skalle — Jeg er (næsten) lige hjemvendt fra Ibiza, hvor vi igen i år har afviklet vores årlige "world meeting"! Og som altid er der god energi og store beslutninger på bordet!

Én af beslutningerne denne gang, var opstart i nye lande — Yes lande ... ikke bare ét, men faktisk hele 3 stk.! Som du f.eks. kan læse på Mike Radoors blog, så er planen bl.a. at vi skal tage hul på det amerikanske marked!

Mere arbejde → flere folk

Det giver jo næsten sig selv. Jo større "skibet" bliver, jo flere skal vi til at holde det på rette kurs, og det er faktisk grunden til dette indlæg — miinto.dk søger nemlig nye medarbejdere på udviklings fronten for tiden!

Med udviklingsafdelingen stadig samlet i Danmark, miinto pt. i tre lange, og nu med ekspansion til tre nye, mangler vi pt. super skarpe (kick-ass, som Jesper Buch ville sige det) udviklere med opstart asap!

Udvikler hos miinto

miinto søger pt. udviklere med erfaring i optimering og vedligeholdelse af MySQL-databaser. Med den fart der er på for tiden, er optimering og scallering en høj prioritet.

Du skal ligeledes være en erfaren PHP-udvikler (PHP 5). Det kræves at du har erfaring med OOP og god forståelse for opbygning af systemer efter MVC-strukturen.

I dag kan man nærmest ikke skrive webudvikling, uden at skrive JQuery, så Javascripting skal ikke ligge dig fjernt.

Derudover skal du have et generelt kendskab til linux, mere specifikt CentOS, og skal føle dig tryk ved at navigerer og kontrollere en server via en terminal gennem SSH.

Administration og/eller konfiguration af webserveren Apache, caching via Varnish og Nginx, vil også finde sted i dit job.

 

Er det dig eller kender du den rette, så kan ansøgninger sendes til mig via sj [at] miinto.com

Comments

comments powered by Disqus