Mobil Applikationer

Jun 2, 2006

SE-810i MobilUps, hov, av ... Der kom jeg sørme lige til at købe ny mobiltelefon. Ikke at jeg egentlig havde brug for det, men sådan er det jo nu engang. Sjovt som man kan tilfredsstille sig selv med lidt materialisme engang imellem?! Hmmm... men jeg elsker jo gadgets, så det var begrundelse nok for mig.

Den nye Sony Ericsson W810i er sandelig en fryd for øjet, og ikke mindst for en nørd som mig.
Den nye mobils funktionen skulle selvfølgelig undersøges helt i detaljer - Og, Jeps, det er gjort! Og I den forbindelse kom jeg til at surfe lidt rundt på nettet, bare for lige at se hvad man egentlig kan gøre med sådanne en djævel. Jeg har aldrig rigtig brugt specielt meget tid på min mobil, men nu er den jo ny og spændende.

Mobiltelefoner har længe haft Java-understøttelse, men har du nogen sinde tænkt over hvad det vil sige? Okay, det har jeg faktisk, men jeg har aldrig rigtigt brugt det. Med en Java-understøttet mobiltelefon, findes der faktisk et hav af applikation, spil såvel som programmer, du frit kan downloade fra nettet!
Dermed fandt jeg hurtigt følgende 3 favoritter:

Opera Mini: Lynhurtig browser til din mobilen, med mulighed for at downloade og gemme billeder, lyd og sikkert også video på mobilen. God historik og bookmark-funktion. Og min favorit (lidt en mangel fra min gamle mobil) - Page-up & -down funktion, der faktisk virker kanont.

eMSN: MSN-understøttet chat-klien til mobilen. Log på med dit nuværende MSN-logon, og gense dine grupper og fulde kontaktliste. Udemærket til chat - savner dog mine avatars.

MovoMail: E-mail klien, med understøttelse af GMail, Yeahoo, Hotmail, POP3, IMAP og diverse Webmails. Godt nok kun en 60 dages trial-version, men herefter kan du stadig kan bruge den, med en begrænsning på fem connections, og én afsendelse pr. dag.

Alle tre applikationer fandt jeg på http://www.getjar.com, hvor der ganske sikkert er meget andet man kunne more sig med.

Comments

comments powered by Disqus