On location med QFilm og Falken

Dec 27, 2006

QFilm.dkSom jeg tidligere har skrevet, laver to af mine gode kammerater, Simon Quintal (QFilm) og Sam Høj (Falken Productions), i disse tider kortfilm i Aalborg centrum.

Idag var jeg så lige forbi settet, som idag udspillede sig på C.W. Obels plads, midt i skøjte- / bytte-gaver- / spise-på-café-mylleret. Hermed skal denne post dedikeres til de gæve folk der i timevis knokler for at få projektet i hus, for det lader til at være noget af et arbejde.

Jeg kom lidt sent, ca. ved 16-tiden, da jeg havde været på arbejde natten forinden, men det skulle vise sig at jeg langt fra kom for sent. Med ca. 12-15 personer på settet, var de først lige blevet klar til at skyde - og da havde de vel-og-mærket været igang siden kl. 11.00! Jeps - det kræver sin portion tålmodighed, og viden om lyssætninger at være film-mager - og på en dag som idag, en godt portion varme.

Jeg nåede kun at overvære én scene. Denne skulle vise hovedpersonen Edvard, en sørgelig person med dårlige nyheder på tankerne, på vej til en café - en tur på et par minutter, hvilket så skulle tage flere timer at få i kassen - Men det lykkedes!

Kl. 18.30 blev der holdt en velfortjent pause, med varm suppe på studenterhuset, og alle virkede glade. Efter suppen måtte jeg smutte igen, mens resten af folket lige havde et par scener mere der skulle skydes.

PS: Kan folk da så for helv... ikke lige udvise lidt plig. Jeg mener med en 10 meter høj kran, ledninger, store lyskanoner og kamera overalt, skal man være mere end almindelig blind for ikke at opfatte at der er gang i noget, man måske ikke bare skal vade igennem (Ahhh ... det var bedere).

Held og lykke drenge og piger, glæder mig til at se resultatet.

Comments

comments powered by Disqus