One.com - nu med blogs.

Nov 30, 2006

Få en blog hos www.one.com.Min webhotel-udbyder, one.com, reklamerer i deres sidste nyhedsbrev om deres nye feature - Blogs 3 klik. Faktisk ved jeg ikke helt, hvor mange webhoteller der er med på den vogn, men jeg synes det er et godt initiativ, og kender allerede flere, der har fået en blog op siden da.

Fra one.com:

Din weblog (blog) er stedet, hvor du kan dele dine tanker og meget andet med andre. Du kan bruge den som online dagbog, kreativt udstillingsvindue eller som venner og families mulighed for at følge med i dit liv. Du kan have så mange blogs på dit webhotel, du ønsker.
Godt nok bliver de 3 klik, når alt kommer til alt, til en del mere, men det skal ikke afskræmme nogen. Bloggen installeres i 6 steps, og kan foretages af alle! Du kan selv bestemme placeringen af din blog, altså om den skal findes på forsiden (www.ditdomæne.dk) eller på et subdomæne (blog.ditdomæne.dk). Du opretter ved installation, fra kontrolpanelet hos one.com, en administrator bruger, og sætter nogle generelle instillinger (som du siden kan ændre). Udover at kunne bestemme anonyme brugeres rettighedder, findes der pt. 30 forskellige designs at vælge mellem. I forbindelse med valg af design, har du mulighed for selv at vælge en top-banner til dig site - men det er også den eneste mulighed du har, for at personificerer din blog.

Selve administrationen af bloggen er ikke noget at råbe hurra for - du kan faktisk ikke ret meget andet end at skrive en post, og inviterer en ven. Skal du ændre instilliger for bloggen, skal du logge ind på kontrolpanellet hos one.com. Lad det være sagt, så skal du på intet tidspunkt til at redigerer i filer, eller andet der muligvis kan kategoriseres som noget for "de advancerede", så alle kan være med!

Comments

comments powered by Disqus