Webcrawler

Sep 26, 2006

WebcrawlerVælg dine overskrifter/titler med omhu - ellers bliver du spammet!

Dette har jeg fundet ud af på den hårde måde, og jeg sidder stadig i fælden! I august skrev jeg endnu en lille post om Flickr, det store ""-revolutionerende foto-delings-site. En søgning på google giver i skrivende stund 209,000,000 resultater, så det er et hot topic. Måske, ganske sikkert, er det også hvad programmøren bag den , som nu hussere mit site, har tænkt. Ikke desto mindre har jeg indtil videre en liste med 59 IP-adresser, som jeg har måtte blokere for!

Problemet er jo så bare, at man gerne vil snakke om de "hotte" ting?! What to do?!! ... Tja, jeg har personlig forsøgt mig med et lille filter, men det har ikke givet specielt gode resultater. Er der nogen derude, der har en bedere kendskab til hvorledes jeg kan komme min edderkop til livs, så hører jeg meget gerne fra jer.

Lad det være sagt, så er det jo faktisk et spændende fænomen - Webcrawlers. Jeg så sent som idag, blevet færdig med et lille projekt i skolen, hvor vi skulle lavede en Webcrawler. Knap så destruktiv og irriterende som den der kommer her forbi, blot et lille program der kan finde links på en hjemmeside og følge dem, til et forudbestemt niveau. Idéen er vel den samme. Min crawler søger efter links, "den irriterende" søger efter nogel specielle ord, og muligvis en form, hvorefter den poster en masse poker-links - Skide smart, hehe.

Comments

comments powered by Disqus